Sladká volská oka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Radushka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Suroviny na těsto postupně zpracujte ve vláčné těsto. To přikryjte a nechte 30 minut odpočívat. Z tvrdého papíru si vystřihněte šablonu ve tvaru volského oka. Po 30 minutách těsto vyválejte na pomoučené pracovní desce do tloušťky 3 mm. Sušenky vykrajujte podle šablony. Pečte při teplotě 200 °C (plyn: stupeň 3) zhruba 12 minut.
2
Suroviny na polevu (bez žlutého barviva) umíchejte a potřete jí vychladlé sušenky. Zbytek polevy obarvěte žlutým barvivem, a když první bílá vrstva zaschne, vytvořte na sušenkách žloutky.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: