• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Skořicová křidýlka
    Napište svůj komentář k receptu

    Skořicová křidýlka

    autor: Jafin
    0.0
    moje hodnoceni
    5.0
    hodnotilo: 10
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Skořicová křidýlka
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    8 porce
      • 2
        kg kuřecí maso křídla
      • 3
        lžíce sojová omáčka
      • 2
        lžička skořice
      • 1
        lžíce med
      • 3
        lžička koření na kuře např. Tabaco nebo klasické Grilovací
      • 1
        lžíce rostlinný olej
      • sůl

    Postup přípravy receptu

    1
    Křídla opláchneme, dáme do mísy, osolíme - (asi 2 lžičky soli), přidáme 3 lžíce sójové omáčky, 1 lžíci medu, 2 lžičky skořice, 3 lžičky koření na kuře a olej. Vše dobře promícháme, necháme aspoň hodinku marinovat a pak naskládáme do pekáčku a podlijeme asi 2 dcl vody. Dáme do vyhřáté trouby - asi na 170 °C péct. Peče se to asi hodinu.
    2
    Jako přílohu nejčastěji volím chléb anebo brambory pečené na plechu, který vložím do trouby asi 30-40 minut před dopečením křídel.
    3
    Je to hotovo naráz, křidýlka jsou krásně křupkavá a ta šťávička z křídel, opravdu nemá chybu.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Skořicová klubka

    Skořicová klubka

    Skořicová buchta

    Skořicová buchta

    Křidýlka od číňana

    Křidýlka od číňana

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • sarka rudlova | 3. 5. 2013 19:56

      Super, ale omáčky udělám příště víc!

    • bubinka | 12. 10. 2012 22:28

      Výýýborné!!! Milujeme maso na "sladko". Trošku jsem měla obavu z té skořice, ale jakmile jsem ochutnala nemohla jsem najít slov jak je to dobré. Opravdu moooc dobrý recept. Kdo má rád med, určitě mu bude chutnat. Dávám 1

    • Martina Marťásek
      Martina Marťásek | 24. 11. 2007 17:04

      Tak dneska jsme měli tato křidýlka na oběd , příteli se nepozdávala ta skořice , ale nakonec jsme se všichni olizovali až za ušima :-)) Dobrotka si zaslouží 1* :-)

    • mina kubikova
      mina kubikova | 9. 9. 2007 09:52

      na rodinne zrazy na zahrade su dokonale, nasi teenageri sa idu za tym utlct....a moj 75 rocny otecko sa k nim rad vzdy prida. je to za 1*

    • Anonym
      Anonym | 1. 5. 2007 19:02

      Perfektní bašta.Dojedli jsme a nakládala jsem další várku.Chválili všeci.

    • Zapletalka
      Zapletalka | 25. 2. 2007 19:31

      Moc dobré, byla jsem pochválena

    • Pastis Petite
      Pastis Petite | 24. 2. 2007 21:18

      Dnes večer jsem to dělala. Manžel řekl, že jsou to nejlepší křidýlka za posledních 20 let!

    • Monika
      Monika | 6. 8. 2006 14:37

      Neuvěřitelně jednduché.Výtečné a pikantní.A ta vůně.Doporučuji zkusit.Zařazuji do oblíbených

    • Petra
      Petra | 15. 5. 2006 10:45

      Dělala jsem 2x, poprvé přesně podle receptu, ale přeci jen se nám tam zdála ta skořice dost zváštní, proto mě překvapilo, když mě přítel týden nato požádal, jestli bych mu neudělala zase ta dobrá křídýlka, ale tentokrát bez skořice. No, stejně jsem jí tam dala, ale jen poloviční množství. Moc nám to chutnalo, budeme opakovat.

    • Alena Hanusová
      Alena Hanusová | 9. 5. 2006 11:11

      To vypadá velice zajímavě. Jsem zvědavá na tu chuť skořice a sojovky....s kuřátkem..mňam

    • Pavlína Svitáková
      Pavlína Svitáková | 9. 5. 2006 09:16

      Zkoušela jsem v sobotu na grilu.Je to bezvadé.Musí se to trošku hlídat,ale výsledek báječný!Za 1*

    • Anonym
      Anonym | 3. 5. 2006 07:32

      Hodina i s přílohou.Příjemná změna chuťová!

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 30. 4. 2006 09:55

      No,ten čas je přibližný(máme to rádi dobře propečené a to tak,že se i kosti rozpadají)..Jinak upečená křidýlka určitě poznáte.Myslím,že,45 minut stačí.

    • Jana
      Jana | 29. 4. 2006 10:47

      Vážně se to peče celou hodinu?

    • Anonym
      Anonym | 28. 4. 2006 11:41

      Vynikající! Nejlepší je ta šťávička..Vytírali jsme pot om pekáček rohlíkama a mlaskali.díky.

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 25. 4. 2006 15:30

      Mám tento recept už dlouhá léta odzkoušený a každý byl překvapený tou kombinací skořice medu a koření..Dávala jsem kdysi křídla na polévku,ale od té doby,co jsem tohle upekla,už je nesmím dělat jinak než medovo-skořicově:o))

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 25. 4. 2006 12:15

      Zaujímavý recept, vyzerá to dobre.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
    Maso Drůbeží Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Koření na kuře Kuřecí maso Med Rostlinný olej Skořice Sojová omáčka Sůl
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Francouzský plátek

    Francouzský plátek

    Moravské kuře

    Moravské kuře

    Rybí pomazánka s tvarohem

    Rybí pomazánka s tvarohem

    Řecké biftečky z mletého masa

    Řecké biftečky z mletého masa

    Špenátová polévka slavnostní

    Špenátová polévka slavnostní

    Jahodový dort s myškami

    Jahodový dort s myškami

    Jablečný tvarohový dort

    Jablečný tvarohový dort

    Krémová vajíčková pomazánka

    Krémová vajíčková pomazánka

    Česnekovo-houbový guláš

    Česnekovo-houbový guláš

    Doporučujeme

    30 minut
    Kachní paštika

    Kachní paštika

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    38
    Francouzský jablkový koláč
    Francouzský jablkový…
    30
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík
    28
    Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem
    Holandský řízek - sekaný…
    26
    Domácí kuřecí čína
    Domácí kuřecí čína
    26
    Segedínský guláš
    Segedínský guláš

    Zajímavé články

    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších dezertů do skleničky
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších…

    Sledujte nás

    AHA.cz Nová plastika Dary Rolins: Přestáváte si být podobná, tvrdí fanoušci

    Nová plastika Dary Rolins: Přestáváte si být podobná, tvrdí fanoušci

    AHA.cz  To už stačilo! Slováček dal Gelemové nůž na krk

    To už stačilo! Slováček dal Gelemové nůž na krk

    AHA.cz Nedělní Aha! 24.1.2021

    Nedělní Aha! 24.1.2021

    Dáma.cz 10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    Dáma.cz Kněžka Lilia Khousnoutdinova: Jaký rituál vykonat o zimním slunovratu?

    Kněžka Lilia Khousnoutdinova: Jaký rituál vykonat o zimním slunovratu?

    Ženy.cz Kabelky 2021: Tohle bude nejžádanější tvar roku!

    Kabelky 2021: Tohle bude nejžádanější tvar roku!

    Maminka.cz Rodičovská dovolená 2021: Vše, co o ní potřebujete vědět

    Rodičovská dovolená 2021: Vše, co o ní potřebujete vědět

    Reflex.cz Karel Steigerwald: Já funguji dobře, i když jsem si klekl

    Karel Steigerwald: Já funguji dobře, i když jsem si klekl

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady 9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    • Recepty.cz
    • Skořicová křidýlka
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí