• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Skopový guláš
    Napište svůj komentář k receptu

    Skopový guláš

    autor: Jan Němec
    0.0
    moje hodnoceni
    3.6
    hodnotilo: 5
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Skopový guláš
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • cibule
      • gulášové koření
      • bobkový list
      • nové koření
      • paprika
      • rajčata
      • sůl
      • brambory
      • skopové maso
      • hladká mouka nebo škrob

    Postup přípravy receptu

    1
    Skopové nekrájíme na kostičky dáme do hrnce a přehoupneme ho ve 3 vodách jako držďky, tím se zbavíme zbytků loje, co nešel vykrájet a maso není tolik cítit skopovinou.
    2
    Poté si nakrájíme cibuli, kterou osmahneme na sádle, přidáme koření - postup je jako u normálního guláše asi 20 minut před koncem přidáme na kostičky nakrájené brambory, papriku a oloupaná rajčata. Zahustíme moukou nebo škrobem - to záleží na každém, můžeme přidat chilli to už záleží na chuti.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Skopový pilav

    Skopový pilav

    Guláš

    Guláš

    Guláš z divočáka (kančí guláš)

    Guláš z divočáka (kančí guláš)

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • nalákaný a mlsný
      nalákaný a mlsný | 8. 7. 2013 09:14

      Tenhle recept musel psát idiot. Je mi líto. Prosím redakci, aby podobné bláboly rovnou odstranila.

    • wasp
      wasp | 31. 10. 2011 10:25

      Jo, souhlasím s předchozím příspěvkem. Třikrát vařit, je hloupost. Jinak se dá použít i vlastní fantazie. Přeji všem milovníkům skopoviny dobrou chuť. :-)

    • vihr
      vihr | 5. 5. 2011 09:21

      Maso dnešních masných plemen není cítit lojem. Pokud ho třikrát vyvaříme, dosáhneme stejného výsledku, jako když budem připravovat guláš ze soji. Pokud dáme dostatek cibule není nutné guláš zahušťovat moukou nebo škrobem. Maso podléváme světlým pivem. Pokud tam přidáme nakrájené brambory a oloupaná rajčata, tak to bude vše jen ne skopový guláš.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Skopové
    Maso Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Brambory Cibule Gulášové koření Hladká mouka Nové koření Paprika Rajčata Skopové maso Sůl
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Couračka

    Couračka

    Pribináček domácí

    Pribináček domácí

    Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou

    Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou

    Jablečná přesnídávka z papiňáku

    Jablečná přesnídávka z papiňáku

    Lívance s tvarglemi

    Lívance s tvarglemi

    Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

    Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

    Bábovka s kysanou smetanou na plech

    Bábovka s kysanou smetanou na plech

    Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

    Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

    Česneková krkovička na tymiánových bramborách

    Česneková krkovička na tymiánových…

    Doporučujeme

    40 minut
    Makové kytky s citronem

    Makové kytky s citronem

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    90
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    27
    Babiččin koláč
    Babiččin koláč
    26
    Segedínský guláš
    Segedínský guláš
    24
    Borůvkovo-meruňkové muffiny
    Borůvkovo-meruňkové…
    23
    Sušenky z ovesných vloček s kokosem
    Sušenky z ovesných…

    Zajímavé články

    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…

    Sledujte nás

    AHA.cz Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    AHA.cz Konec mezi Štaidlem a Bartošovou: Arturova chůva uvedla slavné jméno

    Konec mezi Štaidlem a Bartošovou: Arturova chůva uvedla slavné jméno

    AHA.cz Deník Aha! 26.1.2021

    Deník Aha! 26.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Dáma.cz Dokonale vyfoukané vlasy: Jak docílit perfektního účesu sama doma?

    Dokonale vyfoukané vlasy: Jak docílit perfektního účesu sama doma?

    Ženy.cz Trendy odhalení: Co nosí Francouzky pod oblečením?

    Trendy odhalení: Co nosí Francouzky pod oblečením?

    Maminka.cz Velký rodinný a vztahový horoskop pro rok 2021: Co čeká vaše znamení?

    Velký rodinný a vztahový horoskop pro rok 2021: Co čeká vaše znamení?

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady 9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    • Recepty.cz
    • Skopový guláš
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí