Šišky ze zbytků drůbeže

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem a povaříme. Do hustého bešamelu vmícháme žloutky, jemně usekané zbytky drůbeže, osolíme, okořeníme, popřípadě přidáme trochu nastrouhané kůry a šťávy. Směs zahustíme trochou strouhanky a necháme vychladnout. Ze studeného těsta tvoříme váleček a nakrájíme jej na kratší šišky. Ty obalujeme v mouce, vejci a strouhance a usmažíme na tuku. Podáváme s bramborovou kaší a salátem nebo s dušenou zeleninou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: