Salát s jablky a kadeřávkem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Salát
    • 2
      ks jablka Granny Smith
    • 2
      lžička citronová šťáva
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      ks bageta
    • olej
    • 1
      ks kadeřávek
    • 1
      svazek ředkvička
    • paprika - sladká
    • růžový pepř
    • 400
      ml zakysaná smetana
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablka dobře omyjte, rozpulte, zbavte jádřinců a nakrájejte na tenké plátky. Zakápněte je citronovou šťávou a dejte do mísy.
2
Bagetu nalámejte na kousky, zakápněte olejem a na pánvi opečte dozlatova. Odložte na papírové utěrky. Kadeřávek omyjte, pečlivě osušte v odstředivce nebo čisté utěrce a krátce orestujte spolu s česnekem na rozehřátém oleji. Rozdělte ho na talíře, přidejte jablka, ředkvičky, krutony, promíchejte a ihned podávejte s dipem umíchaným dohladka.

RADA: 7 lehkých letních salátů

Zařazení: Syrové Slovník pojmů
Kategorie: Saláty Zeleninové FOOD

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: