Sachr dort II.

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 12 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Angel

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vyšleháme bílky s cukrem a žloutky s olejem. Potom obě hmoty spojíme a ručně do nich zamícháme mouku hladkou, hrubou a kakao. Pak dávame do kulaté formy a pečeme kolem 180-200 °C. Po vychladnutí rozkrojíme, naplníme marmeládou a potáhneme čokoládou.
2
Poznámka: používame nejčastěji marmeládu meruňkovou, má výraznou chuť. Marmeládu také můžeme namazat na vrchní a boční stranu dortu. 100% tuk používáme na rozpuštění čokolády. Místo kulaté formy můžeme použít formu ve tvaru chlebíčku.

Komentáře k receptu

  • katka lorencova
    katka lorencova |

    18. 1. 2008 19:12

    Tento recept nan už mnohokrat vyzkoušeny a všem doporučuji.

Abecední seznam: