Rychlé špagety - nahaté

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: ga

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček špagety
    • 4
      stroužek česnek
    • olivový olej
    • petržel

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špagety uvaříme v osolené vodě (al dente, tj. 7 - 9 min) a hned je propláchneme studenou vodou (aby dále neměkly). Poté do uvařených špaget přidáme utřený česnek (v množství kdo jak má rád), olivový olej a nadrobno nasekanou zelenou petrželku. Vše promícháme a můžeme servírovat.
2
Nepřidává se nic víc, žádné koření, žádná sůl, žádná omáčka, jsou prostě nahaté, v jednoduchosti je síla. Tyto ingredience má obvykle každý po ruce, takže je to rychlé vaření.

Komentáře k receptu

  • gaba hajkova
    gaba hajkova |

    19. 10. 2009 10:58

    česnek tepelně neupravuji, aby si ponechal všechny zdravé věci co v sobě má :-)

  • Miluše Vlachová
    Miluše Vlachová |

    18. 8. 2009 10:41

    V Itálii česněk na plátky krájený osmaží na olivovém oleji do růžova a promíchají i s trochou oleje se špagetami.Česneku to chce v tomto případě alespoň dvě palice na jedno balení špaget.Česnek se nesmí připálit jinak je hořký.Zkusím i Vaši variantu .Děkuji

  • radka radka
    radka radka |

    17. 8. 2009 18:08

    dík za typ! opravdu nahatě:-))