Rybí paprikáš se zeleninou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: aiša

Suroviny

Vložit do nákupu
    • rybí file
    • brambory
    • cibule
    • kedlubna
    • mrkev
    • petržel
    • sůl
    • pepř mletý
    • vegeta
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Orestujeme cibuli, přidáme pokrájené brambory a uvedenou zeleninu. Osolíme, opepříme a přidáme mletou papriku a vegetu.
2
Když jsou brambory do 2/3 uvařené, navrch naskládáme kousky ryb nebo filé, které jsme mírně osolili a opepřili.
3
Přikryjeme a podusíme do měkka.
4
Nakonec můžeme přelít kyselou smetanou.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • frankovka *
    frankovka * |

    24. 11. 2007 12:47

    Dnes jsem chtěl udělat filé jinak než obvykle a tak jsem se nechal inspirovat. Dopadlo to fantasticky, všichni jsme si náramně pošmákli, díky díky!:-)

  • Kamil Krybus
    Kamil Krybus |

    22. 11. 2007 14:04

    Jarmilko, to je nádhera. Ryby můžu v jakémkoliv množství a v jakékoliv úpravě. Ale tohle je vlastně rybka vařená ve voňavé páře s moc zeleninou. Tak to musí být v nejbližší době vyzkoušeno. Dík!!!!!!!!!