Roztomilý čokoládový ježek

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: NikiNikol

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1. Z bílků ušlehejte tuhý sníh, zašlehejte do něj 100g cukru. Utřete 3 žloutky, 75g cukru, rum, vanilkový cukr a sůl do pěny. Střídavě přidávejte sníh z bílků a prosátou mouku, těsto vařečkou opatrně obracejte.
2
2. Těsto pečte v tukem vymazané a moukou vysypané formě. Upečené těsto nechte vychladnout. Nařežte vodorovné platy.
3
3. Máslo utřete s moučkovým cukrem a žloutky, přidejte špetku soli, kakao. Krémem potřete piškotové pláty a ježka opět sestavte.
4
4. Hotovou čokoládovou polevu nechte rozehřát ve vodní lázni. Do ježka zapíchejte rozpůlené mandle a zalijte čokoládovou polevou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.