Rozkvetlý chléb

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Pomazánka
    • 250
      g tučný tvaroh
    • 1
      ks lučina
    • 1
      lžička cukr krupice
    • 1
      ks jarní cibulka najemno nakrájená
    • 1
      špetka sůl
  • Na ozdobu
    • 1
      svazek ředkvička pokrájené na kolečka
    • zelené fazolky přepůlené
    • červená paprika nasucho opečená nebo ogrilovaná
    • cuketa nakrájená na plátky
    • karotka podélně pokrájené
    • chřest
    • kvítky a bylinky na ozdobení
  • Pečivo
    • chleba

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tvaroh a lučinu spolu promíchejte dohladka. Přidejte cibulku, osolte a dochuťte cukrem. Namažte na krajíce chleba a ozdobte pokrájenou čerstvou zeleninou, bylinkami a květy.

Komentáře k receptu

  • Štěpán Z
    Štěpán Z |

    4. 2. 2011 14:49

    blbost naplácaná na chlebu :-D

  • Štěpán Z
    Štěpán Z |

    4. 2. 2011 14:49

    blbost naplácaná na chlebu :-D

  • Štěpán Z
    Štěpán Z |

    4. 2. 2011 14:49

    blbost naplácaná na chlebu :-D

  • Štěpán Z
    Štěpán Z |

    4. 2. 2011 14:49

    blbost naplácaná na chlebu

  • Štěpán Z
    Štěpán Z |

    4. 2. 2011 13:09

    :-$ :-$ :-$ :-S :-S :-S :-( :-( je to blbost kalibru uplná je to jenom zelinina která je naplácaná na sobě řikam blbost kterou nikdo nebude jíst ani žrát ani pes kord kočka,to umim taky naplácat na chleba nebo do misky a nebo si můžu nechat roskvétst : zahradu les či skleník :-D :-P .

  • Zumbistka
    Zumbistka |

    15. 1. 2011 11:15

    Jj, přesně tak, to patří spíš do foto.cz:-)

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    15. 1. 2011 10:19

    Ze zeleniny si radši udělám salát, cukr do pomazánky na chleba je naprosto zbytečný. To si radši na chléb namažu obyčejné máslo, lehce posolím a posypu čerstvou řeřichou, sednu si ven a kochám se pohledem na rozkvetlou zahradu. Jak se říká - v jednoduchosti krása - a ještě ušetřím, navíc ta kombinace druhů zelenin je přeplácaná a chuťově k sobě vůbec nejde. 8-) 8-)

  • Tereza T
    Tereza T |

    29. 10. 2010 12:19

    Malé info o jedlých květech zde: http://www.recepty.cz/clanek/ingredience/jedle-kvety-72

  • Daniella O.
    Daniella O. |

    27. 10. 2010 20:43

    Kvitky a bylinky, to je ponekud zavadejici, to by tam nekdo mohl treba vrazit i konvalinky. Take je to kvetinka ne??? A krasna. :-$ :-$ :-$

  • Ladia
    Ladia |

    27. 10. 2010 20:15

    No jo, chleba :-D :-D :-D :-D

  • recepty73
    recepty73 |

    27. 10. 2010 20:07

    ...chybí ta nejdůležitější ingredience ;-) -jaká :-\ ? ;-)

  • recepty73
    recepty73 |

    27. 10. 2010 20:06

    Toho,kdo by tento ,,výtvor,, držel v ruce,bych se zeptal:,,Kolik je hodin?,, ,pak už by na to alespoň pusu otevřel ;-) :-D (kdyby měl na stejné ruce ,co drží chléb hodinky) :-[ :-P

  • Klára K.
    Klára K. |

    27. 10. 2010 19:44

    Ladia, presne to som sa chcela spýtať, neviem si predstaviť ako by som do toho zahrýzla :-$ :-)) :-S

  • Ladia
    Ladia |

    13. 10. 2010 19:37

    To je krásný <3 ale jak to jíst? :-D

Abecední seznam: