Rofus aneb lečo trochu jinak

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks rajčata
    • 1
      ks cibule
    • kečup - jemný
    • 6
      stroužek česnek
    • chleba
    • sůl
    • pepř mletý
    • kapie každá jinak barevná - nebo 6 obyčejných slovenských paprik
    • eidam sýr cca 150-200 g pro nevegetariány možno doplnit slaninou nebo kuřecím masem

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na velké pánvičce nejlépe s pokličkou osmahneme cibuli, až zesklovatí, přidáme nakrájené papriky na kostičky. Necháme chvíli dusit a tak za 2-3 minutky přidáme pokrájená rajčata. Zalijeme kečupem (aby se vytvořila omáčka) a necháme dusit pod pokličkou, dokud zelenina nezměkne. Mezitím si nakrájíme chleba na krajíčky a uděláme topinky.
2
Až je zelenina pěkně měkoučká a rajčata se rozvaří, přidáme 4 stroužky česneku, osolíme a opepříme a přidáme nakrájený eidam. Za stálého míchání necháme sýr roztéct a podáváme v mističce spolu s počesnekovanými topinkami.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    22. 11. 2007 19:15

    Prave jsem zkousela - je to takova rychlovka k veceri a deti se po tom mohly utlouct. Vynikající:-)