Rajčatové lečo s uzeným sleděm

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks kapie
    • 250
      g rajčata oloupaná (můžou být konzervovaná)
    • 4
      ks vejce
    • 2
      ks cibule
    • sleďě -uzení(nebo makrela) 1-2 ks
    • olej
    • bazalka
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Papriku s cibulí orestujeme na trošce oleje, po chvíli přidáme rajčata, osolíme, opepříme, ochutíme nasekanou bazalkou a krátce povaříme. Na závěr přidáme vykoštěné rybí maso rozebrané na kousky, prohřejeme a rozdělíme na talíře. Na trošce oleje si osolená vajíčka umícháme do sražení, pak je dáme na sleďové lečo. Podáváme ihned s čerstvým pečivem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jitka Lojková
    Jitka Lojková |

    19. 7. 2011 20:16

    Ahoj všechny kuchařky domácí. Toto lečo je moc dobré. Samotné lečo není sice nic složitého ale toto doporučuji.