Rajčatová omáčka s masem k těstovinám

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: kajan

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme pod folií, opepříme, osolíme a zakápnem olivovým olejem. Šalotku nakrájíme nadrobno. Rajčata a maso necháme v celku. Šalotku osmažíme na olivovém oleji a másle (nedávejte moc oleje). Až bude osmažená dozlatova, přidáme maso a rajčata. Když už bude maso vypadat jako šalotka, přilejeme vývar a nachvilku přiklopíme pokličkou.
2
Potom přidáme rajčatovou pastu a posypeme trochou provensálského koření. Maso dáme bokem na podložku a nakrájíme na středně velké kousky.
3
Omáčku vaříme do té doby, až se vám bude zdát hustá.
4
Omáčku podáváme k těstovinám.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: