Rajčatová omáčka II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rajčata nakrájíme na čtvrtky, vložíme do kastrolu, podlijeme mírně vodou a rozdusíme je. Po krátkém zchladnutí je propasírujeme přes jemný cedník. Na oleji potom osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme rajčatové pyré, osolíme a chvíli podusíme. Zalijeme vývarem, přidáme bazalku a na mírném ohni vaříme asi 15 minut. Potom přidáme uvařenou rýži, krátce prohřejeme a podáváme. Na talířích jednotlivé porce posypeme strouhaným sýrem a petrželkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: