Rajčatová omáčka II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g sýr
    • vepřový vývar 0,2 l
    • 4
      lžíce vařená rýže nebo kapání
    • petrželka
    • 1
      lžička bazalka
    • 300
      g rajčata
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rajčata nakrájíme na čtvrtky, vložíme do kastrolu, podlijeme mírně vodou a rozdusíme je. Po krátkém zchladnutí je propasírujeme přes jemný cedník. Na oleji potom osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme rajčatové pyré, osolíme a chvíli podusíme. Zalijeme vývarem, přidáme bazalku a na mírném ohni vaříme asi 15 minut. Potom přidáme uvařenou rýži, krátce prohřejeme a podáváme. Na talířích jednotlivé porce posypeme strouhaným sýrem a petrželkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.