Přesnídávka jablko-mrkev

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mrkev s jablky podusíme doměkka, přidáme cukr a kyselinu, vše rozmixujeme, plníme do skleniček a sterilizujeme 20 min. při 80 °C. Podle chuti je možné cukru ubrat.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Kyselina citronová Mrkev

Komentáře k receptu

  • nikita
    nikita |

    1. 10. 2012 13:21

    Příště budu s tou kyselinou opatrnější.....mám 5litrů přesnídávky o které si nejsem jistá, jestli jí vůbec někdo bude jíst...:(

  • Anonym
    Anonym |

    31. 7. 2007 13:41

    A co tak zamrazit na dřeň? Jana

Poslední navštívené:

Abecední seznam: