Překvapení v červeném víně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      l červené víno
    • 3
      lžíce cukr
    • 1
      žlutý meloun
    • citronová kůra
    • 1
      lžíce bazalka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zahřát víno, ale nesmí se vařit. Přidat cukr, promíchat, přendat do větší skleněné mísy a vychladit. Z melounu vykrájet kuličky, případně malé stejnoměrné kostičky a přidat do vychlazeného vína. Z citronu seříznout slabé proužky kůry (jen žlutou část) a přidat do vína. Nakonec přidat bazalku. Vychladit v lednici a podávat.
Zařazení: Pokrmy Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.