Potaje - polévka z černých fazolí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      hrnek fazole
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks celer
    • 1
      ks petržel malý
    • 1
      špetka sůl
    • mléko
    • 1
      lžíce sušená nať nebo čerstvá
    • 80
      g anglická slanina nemusí být

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazole přes noc namočím, sliju a v nové vodě vařím v papiňáku asi půl hodiny se všemi přísadami, po uvaření část fazolí vyndám, zbytek i s rozvařenou zeleninou rozmixuju a odebrané fazole vrátím zpět do polévky a přidám kapku mléka a petrželovou nať.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.