Pomerančovo-medová marináda na maso

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: imagoimagor

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nastrouháme kůru z pomeranče a odšťavníme jej. Smícháme kůru a šťávu z pomeranče s prolisovaným česnekem, paprikou, medem a olejem. Podle chuti osolíme a opepříme. Libovolné maso necháme naložené v marinádě alespoň několik hodin v uzavřené nádobě v lednici a můžeme grilovat.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Med Mletá paprika Olivový olej Pepř celý Pomeranč Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: