Pomazánka ze škvarků

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Škvarky umeleme na masovém strojku, přidáme na drobné kostičky krájená vejce a drobně krájenou cibuli.
2
Promícháme, ochutíme hořčicí a osolíme.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Škvarky Sůl Vařená vejce

Komentáře k receptu

  • ANNA Zahradnickova
    ANNA Zahradnickova |

    3. 10. 2006 00:34

    Dana M.má pravdu.

  • Jana Tichá
    Jana Tichá |

    30. 3. 2005 13:55

    Dělávali jsme ji nastavenou bramborami vařenými ve slupce a prolisovanými.Stejně jako Dana M. dávám kyselou okurku. Je moc dobrá.

  • Dana M.
    Dana M. |

    27. 10. 2004 14:36

    Je to výborná pomazánka, ale já k umletým škvarkům přidávám kromě cibule ještě nadrobno nasekanou kyselou okurku (1-2 podle chuti), trochu přisolím a opepřím, přidám trochu hořčice a pokud je pomazánka hodně hustá, přileju ještě trošku nálevu z okurek. Je to pak kyselejší, a tím pikantnější. Nakonec vmíchám vejce natvrdo nastrouhané na hrubém struhadle.

  • Anonym
    Anonym |

    31. 8. 2004 17:33

    A co tím chtěl básník řict?

  • Jana
    Jana |

    31. 8. 2004 09:42

    Vy nevíte, co je dobré, gurmán si pochutná.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: