Pomazánka z tresčích jater

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Máslo utřeme do pěny, přidáme rozetřená játra, jemně nakrájenou cibulku, citronovou šťávu, sůl a dobře rozmícháme. Vejce nasekáme nadrobno a opatrně je zamícháme do pomazánky. Sypeme nakrájenou pažitkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citronová šťáva Máslo Pažitka Tresčí játra Vejce

Komentáře k receptu

  • jinan
    jinan |

    20. 2. 2017 13:23

    :'( :-D

  • jinan
    jinan |

    20. 2. 2017 13:23

    :'( :-D

  • Petra
    Petra |

    15. 7. 2014 12:29

    zvířata vč. ryb se chovají, nepěstují... můžete si pomoct -chovný rybník...

  • Danik
    Danik |

    8. 9. 2012 18:27

    Domaci tresči jatra sou jatra z tresky kterou si sam ulovím v norsku delame každoročně cc 10-15 zavařovaček

  • Pavel
    Pavel |

    9. 8. 2012 03:46

    To jsou jatra z tresky.kterou jste si vypestovali v domacim <3 akvariu.

  • hippo
    hippo |

    16. 2. 2012 17:12

    Pani ma doma tresci farmu asi :-) A nebo proste je proste Hana P. retarda a nevi co je to treska.

  • Dana
    Dana |

    30. 12. 2011 10:19

    Také bych ráda věděla,co jsou "domácí" tresčí játra? :-)

  • Miloš
    Miloš |

    10. 5. 2006 20:46

    Co jsou domácí tresčí játra?

  • Hana P.
    Hana P. |

    24. 2. 2004 20:00

    Velmi chutné, skusila jsem to z domacích tresčích jater.Nemá to chybu.

Další doporučené recepty: