Polévka z čínského zelí II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: macouch

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninový vývar přivedeme k varu, vložíme do něj nakrájené čínské zelí a vaříme 10 - 15 minut.
2
V hrnku smícháme ocet, sojovku, cukr a sherry a vlijeme do polévky. Přidáme nakrájenou chilli papričku, podle chuti osolíme a vaříme asi 2 minuty.
3
Škrob smícháme s vodou na hladkou kaši a postupně vmícháme do polévky. Za stálího míchání povaříme polévku do zhoustnutí.
4
Rozpis ingredienci je jen orientační, já většínou naplním hrnec vývarem (někdy jen vodou) a přiměřeně přidávám nakrájené zelí.
5
Škrob pak často ještě přidávám, protože máme polévku raději hustější.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: