Plněná hruška

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Vlastina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hrušky neloupeme, podélně rozkrojíme a vykrojíme jaderník a zakapeme citrónovou šťávou. Ramu s nivou utřeme do pěny, k tomu přidáme nahrubo nastrouhanou oloupanou půlku hrušky (může být i kompotovaná). Okořeníme troškou kari koření nebo zázvoru, promícháme a plníme do polovin hrušek a sypeme burskými oříšky. Vychladíme a podáváme jako předkrm nebo slaný desert.
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Hrušky Kari Rama Sýr Niva

Komentáře k receptu

  • Lubor
    Lubor |

    5. 1. 2005 18:25

    Na Silvestra mělo úspěch!!!

Další doporučené recepty: