Piškotový dort s ananasem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 35 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Martin Klíma

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Šťávu z anansevého kompotu smícháme s rumem. Vyberte si pokud si dáte 3 nebo jen 2 lžíce rumu. Připravíme si dortovu formu, kterou vyložíme alobalem. Piškoty si rozdělíme na 3 hromádky. Žloutky utřeme cukrem do pěny a pak do krému vmícháme polovinu dobře ušlehané šlehačky. Přidáme želatinu připravenou podle návodu na balíčku. Na dno dortové formy dáme 1 vrstvu piškotů, které pokapeme rumovou šťávou.
2
Polovinou krému překryjeme piškoty a na vrch položíme polovinu ananasu. Postup zopakujeme. Poslední vrstvu tvoří piškoty. Hotový dort dáme nejméně na 2 hodiny do chladničky. Před podáváním ozdobíme zbylou šlehačkou, a pokud chcete, ozdobte kousky kiwi.
3
Přeji dobrou chuť.

Komentáře k receptu

  • hana
    hana |

    8. 2. 2017 20:39

    proč je ten vršek tak zeleny?

Další doporučené recepty: