Pikantní rybí filé se sýrem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • File
    • 400
      g filety makrela, treska, apod.
    • 50
      g rostlinný olej
    • 100
      g sýr
  • Marináda
    • 0,5
      lžíce hořčice
    • 0,5
      lžíce worcestrová omáčka
    • 0,5
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      stroužek česnek
    • 0,5
      lžička grilovací koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Přísady na marinádu promícháme metličkou a směsí potřeme osolené filety (už samotná marináda je slaná, tak solit opatrně). Necháme v chladu hodinu odležet a poté opékáme po jedné straně na rozpáleném oleji. Obrátíme, posypeme strouhaným sýrem a zvolna dosmažíme.
2
Přílohy: americké brambory, opékané brambory.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Joska
    Joska |

    20. 10. 2016 13:00

    Dnes vyzkoušeno,je to moc dobré a rychle hotové :-)

  • Joska
    Joska |

    20. 10. 2016 13:00

    Dnes vyzkoušeno,je to moc dobré a rychle hotové :-)

  • hanka
    hanka |

    17. 5. 2015 18:06

    0 lžice hořčice? =-O

  • Petra Svacinková
    Petra Svacinková |

    22. 5. 2008 12:49

    Vynikající recept. Já to vyzkoušela bez sýra a byla to mňamka i tak. Doporučila bych samotná filé nesolit vůbec, ta marináda na to opravdu stačí

  • 11AA -
    11AA - |

    27. 7. 2007 23:26

    Z mražených filet to není problém. Je dobré je předem nechat rozmrazit (asi je lepší přirozeně, ne v mikrovlnce). Jen si dejte pozor, aby to byly filety v jednom kusu, ty co jsou slisované z více malých kousků se pak rozsýpají.

  • Renata
    Renata |

    14. 7. 2007 23:41

    Kupuji jenom mražené rybí filé. Recept bych chtěla vyzkoušet. Jenomže mám obavy, že mražené filé se za hodinu rozmrazí a bude jak bláto. Prosím, poraďte. Děkuji.