Pikantní naložený hermelínek

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks hermelín (Nejlépe pikantní)
    • 500
      g cibule
    • 8
      stroužek česnek
    • 0,5
      balíček grilovací koření
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibule nakrajíme na jemno. Hermelíny podélně rozřízneme a potřeme je rozmačkaným česnekem(jedna polovina hermelínu = jeden stroužek česneku). V oleji rozmícháme grilovací koření. Na dno sklenice dáme vrstvu cibule na to hermelín a na něj dáme naložené feforonky.
2
Celý postup opakujeme stále dokud není sklenice plná. Dobře zavřeme a dáme minimálně na 5 dní do chladu a temna. Podáváme s chlebem a dobře vychlazeným pivíčkem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.