Pikantní mrkvová pomazánka II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks mrkev Středně velkých syrových
    • 1
      balení majonéza Ve vaničce
    • 1
      ks tavený sýr Bez příchuti
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mrkev očistíme a nastrouháme na nejjemnějším "slzičkovém" struhadle (nedrtit v robotu sekacími noži, výsledek není chutný), přidáme majolku, sýr, prolisovaný česnek dle chuti, sůl a pepř. Vše promícháme a je to. Množství a poměr přísad si každý nakonec vychytá dle svého. Majolku a sýr je možné volit light.
2
Pomazánka je pikantní a vhodná na jednohubky, chlebíčky nebo s pečivem jako svačina.

Komentáře k receptu

  • Hanka Veselá
    Hanka Veselá |

    2. 3. 2008 19:57

    Pomazánka je super, jen jsem si lámala hlavu s tím, co je "slzičkové struhadlo". Nakonec jsem to nastrouhala klasicky najemno a moc jsem si pochutnala. Vřele doporučuju...