Peruánské ceviche

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Čerstvé syrové ryby zbavíme kůže a nakrájíme na kostičky. Kousky ryby dáme do velké, nekovové mísy a přelijeme šťávou z limetek, přidáme cibuli, nasekanou chilli papričku, podle chuti dosolíme, opepříme, přidáme hrst nasekaného čerstvého koriandru a necháme v chladnu uležet. Limeta nám rybu uvaří za 2 hodiny.
2
Druhý den je ryba bezkonkurenční.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • bobator
    bobator |

    10. 11. 2010 14:25

    Ty prase,ceviche je z jizni ameriky a tam neznaji pangaciuse,navic pangacius je sladkovodni ryba a na tuto upravu se nehodi!!!

Abecední seznam: