Perníčky VII.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ze vše surovin ve vandlíku nebo velké míse zpracujeme rukama tuhé těsto, které zakryjeme alobalem a necháme kolik chceme dní - může být klidně 14 dní - v chladu. Různé tvary z těsta pečeme na dobře vymazaném plechu a po upečení ihned potíráme vejcem, rozkvedlaným v mléce.
2
Perníčky jsou měkké a moc celé rodině chutnají. Některé perníčky zdobím a potom věším na stromeček, nebo větvičku - pro ten případ dělám do nich PŘED PEČENÍM DÍRKU ŠPEJLÍ!

Komentáře k receptu

  • Monika
    Monika |

    2. 12. 2010 12:31

    Těsto jsem dělala přesně podle receptu, ale perníčky jsou tvrdé jak kámen. Za jak dlouho se mi rozleží??? pokud vůbec?

Další doporučené recepty: