Papriky na česneku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • rostlinný olej
    • sůl
    • česnek
    • paprika slovenské papriky (3 ks na osobu)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté slovenské papriky opečeme na oleji dozlatova. Osolíme je, přiklopíme poklicí a asi 3 minuty dusíme. Na poslední minutu vymačkáme na papriky česnek (čím víc tím lépe), papriky se trochu přichytí s česnekem na dno hrnce a to je důkaz, že je hotovo. Podáváme s chlebem, kdo je milovník paprik, tak papriku sní celou (dělají se i s jadřincemi)
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    22. 1. 2008 20:17

    Zkusila jsem to, ale česnek se mi připekl a byl hořký. Možná jsem udělala chybu. Česnek se má přidat po dvou minutách a pak ještě minutu dusit ? Já ho dala na konec a papriky ještě chvíli opékala, aby se česnek přichytil, což byla asi chyba. Díky