Paprikové lodičky dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg paprika
    • 1
      kg mleté maso na sekanou
    • 4
      ks cibule
    • olej
    • koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Směs z mletého masa dochutíme dle vlastní chuti libovolným kořením.
2
Na dno vymazaného pekáče si rozložíme pokrájenou cibuli na kolečka. Očištěné. podélně rozpůlené a vydlabané papriky, rozložíme na pekáč a vkládáme do nich masovou náplň.
3
Takto připravené papriky Láďa Hruška doporučuje péct na 180 stupňů po dobu 20-30 minut.

Komentáře k receptu

  • marcel
    marcel |

    11. 1. 2016 15:07

    Sem v USP a recept jsem už vyzkoušel je dobrý a snadný mám kucharku OS ladí a doporučuje vyskouset domácí termíx, a pribinak. Několikrát to tu boduje a podle postupu OS ladí to uvaří i 5lette děcko. <:-) :- 8-)

  • marcel
    marcel |

    11. 1. 2016 15:06

    Sem v USP a recept jsem už vyzkoušel je dobrý a snadný mám kucharku OS ladí a doporučuje vyskouset domácí termíx, a pribinak. Několikrát to tu boduje a podle postupu OS ladí to uvaří i 5lette děcko. <:-) :- 8-)

  • marcel
    marcel |

    11. 1. 2016 15:04

    Sem v USP a recept jsem už vyzkoušel je dobrý a snadný mám kucharku OS ladí a doporučuje vyskouset domácí termíx, a pribinak. Několikrát to tu boduje a podle postupu OS ladí to uvaří i 5lette děcko. <:-) :- 8-)

  • Vylda
    Vylda |

    4. 9. 2015 18:21

    Moderní pojetí tradičního českého pokrmu dle Ládi Hrušky: Maso si dochuťte čím chcete ale papriku hlavně rozpulte! Nový a pokrokový vzhled! <:-)