Pangasius na kari se zeleninou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Zdena z JM

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks pangasius filety
    • 2
      ks mrkev
    • celer stejně jako mrkve
    • 2
      ks jarní cibulka i s natí nebo Pórek
    • 250
      ml smetana
    • kari
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozmraženého pangasia nakrájíme na nudličky, smícháme s kari kořením a solí. Necháme chvíli uležet.
2
Mezitím na oleji opražíme cibulku nebo pórek, přidáme na nudličky nakrájenou nebo nastrouhanou zeleninu (můžeme pro urychlení použít mraženou směs pod svíčkovou) a chvíli opékáme (cca 5 minut).
3
Přidáme pangasia, vše společně opražíme, podlejeme trochou vody nebo vývaru a podusíme (stačí 10 minut).
4
Nakonec nalejeme smetanu a necháme už jen projít varem.
5
Podáváme s rýží. Na 4 porce opravdu stačí 3 filety, protože toto jídlo nabyde zeleninou.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Milada
    Milada |

    10. 1. 2012 17:56

    Dělala jsem to přesně dle návodu a bylo to moc dobré.

  • Marta
    Marta |

    26. 9. 2011 17:33

    To nemělo chybu,bylo to mooooc dobroučké.Přiznávám,že jsem to vařila ze zvědavosti,jak muže chutnat ryba s rýží,ale nezklamalo to.Všem doporučuji.

  • Klárička
    Klárička |

    24. 1. 2011 18:18

    Ačkoliv jsem doma neměla smetanu, pochutnali jsme si i bez ní :) jako přílohu jsem zvolila rýžové nudle a výsledek byl bomba :)

  • Hana Charvatova
    Hana Charvatova |

    12. 12. 2009 16:01

    Výborné, moc jsme si s přítelem pochutnali.

  • Vladislava Hurajová
    Vladislava Hurajová |

    20. 11. 2009 15:29

    Neměla jsem doma smetanu na vaření, tak jsem zaměnila za zakysanou smetanu a bylo to výborné, díky za inspiraci

  • Věra Štroblová
    Věra Štroblová |

    9. 6. 2009 14:59

    Už se těším jak si pochutnám..... Zdeno takové recepty jsou k nezaplacení díky!