Pajšl na smetaně

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: majci

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso v osolené vodě uvaříme do měkka spolu s divokým kořením, cibulí a kořenovou zeleninou. Přecedíme a maso na drobno nakrájíme. Na másle osmažíme mouku a zalijeme vývarem. Po 10-ti minutách varu vmícháme smetanu a přidáme pokrájené maso, můžeme i kousek vařené mrkve. Přisladíme, okyselíme, vše dle chuti.

Komentáře k receptu

  • Findejs
    Findejs |

    11. 2. 2011 14:45

    Nemá to chybu. <:-)

  • marie nezlakova
    marie nezlakova |

    30. 4. 2009 07:01

    Jednou,kdysi dávno, jsem připravila tzv.maminčin pajšl a je fakt,že jsem nikoho nenadchla,ani sebe.Tohle je mi bližší díky té zelenině s kořením.Dá to pokrmu určitě chuť a vůni podstatně lepší.Určitě jednou vyzkouším.