Ořechové podkovičky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ze surovin vypracujeme těsto a necháme odležet. Vyválíme plát 4 mm silný a vykrajujeme podkovičky, které pečeme při 170 °C. Po vychladnutí nastříkáme na podkovičky menší hladkou nebo vroubkovanou trubičkou náplň do spirály. Po ztuhnutí máčíme v nahřáté a zředěné čokoládové polevě (ztuženým tukem).
2
Náplň: vejce nahřejeme s cukrem v teplé vodní lázni (45 °C), po sejmutí z lázně vyšleháme, přidáme máslo, přešleháme a ochutíme rumem nebo kávou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: