Obrácené rebarborové řezy

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rebarboru nakrájíme na kousky a rozložíme ji na vymazaný a vysypaný plech. Mouku smícháme s práškem, přidáme cukr, vejce, vymícháme a vlejeme na rebarboru. Koláč upečeme a upečený pocukrujeme práškovým cukrem.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rebarbora Vejce

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    10. 5. 2006 14:00

    Režete tak, ako ju máte v plechu, teda rebarbora zostane dole, ale to cesto pri pečení sa dostane pomedzi rebarboru.

  • Magda H.
    Magda H. |

    10. 5. 2006 11:20

    Terezko, buchta se má po upečení vyklopit z plechu, nebo zůstane rebarbora dole?

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    5. 5. 2006 09:21

    Rebarboru ošúpem a do všetkých koláčov dávam surovú, narezanú na kúsky asi 1 cm široké. Rebarbora má veľa vody, kým sa koláč upečie, bude mäkká.

  • Ivča R.
    Ivča R. |

    5. 5. 2006 08:18

    Terezko, rebarboru povaříte nebo dáváte syrovou?

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    4. 5. 2006 06:58

    Nie, recept je takýto. Ale, Evička, závisí to od vajíčok. Ak sú veľké, tak cesto bude akurát, ale ak sú malé, potom zrieďte mliekom. Cesto má byť skôr hustejšie.

  • Eva Pavlickova,Bratislava
    Eva Pavlickova,Bratislava |

    3. 5. 2006 13:22

    Terezka, nechýba tam mlieko, alebo olej?

Abecední seznam: