Obalovaný celer

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: heeduss

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Celer očistíme, oloupeme a nakrájíme na 1 cm široká kolečka. Vložíme ho do studené vody a mírně ho předvaříme. Až vychladne tak ho obalíme v trojobalu. Nejdříve v hladké mouce, pak v rozšlehaném vejci a na konec ve strouhance. Smažíme na oleji po obou stranách dozlatova. Vhodná příloha je vařený brambor a tatarská omáčka.
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Hladká mouka Olej Strouhanka Sůl Vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • marie mateju
    marie mateju |

    28. 7. 2009 19:41

    jo tak tohle miluju,celer připomíná filé-dávám 1