Náš nej nakládaný hermelín

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hermelíny nakrájím na kostičky cca 1x1 cm, česnek na tenoulinké plátečky. Do zavařovacích skleniček dám na dno plátky česneku, hermelín (tak 2-3 vrstvy), lehce provensálské koření a opakuji. Vše skládám hodně natěsno, nakonec lehce utlačím a zaleji olivovým olejem. Zavřu. Pořádně tím otáčím, aby se olej dostal do všech mezer a nebyly tam vzduchové bublinky.
2
Schovám dozadu do lednice, tak na týden. Méně rozhodně ne. Rodině neoznámím, že jsem ho dělala. Olivový olej ztratí svoji chuť a je neuvěřitelně dobrý - namáčíme si do něj rohlíky.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chleba Hermelín Olivový olej Provensálské bylinky

Komentáře k receptu

  • Petr
    Petr |

    16. 11. 2010 11:09

    Je to dobrý recept, ale já používám rýžový olej, ten je bez jakékoliv příchuti (neutrální chut) už v originálním balení

  • Kamila Řehková
    Kamila Řehková |

    7. 10. 2008 17:10

    Takto naložený hermelín je moc dobrý. Dávám za jedna....

Abecední seznam: