Naložený hermelín po indicku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: gastonek

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks hermelín
    • houby naložené
    • pórek
    • cibule
    • česnek
    • paprika
    • feferonka
    • kari
    • pepř mletý
    • sůl
    • chilli
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hermelín nakrájíme na kostičky, k němu přidáme cibuli nakrájenou na kostičky dále pórek, feferonky, papriku a houbičky nakrájené na drobné plátky.
2
Olej smícháme s kořením (kterého dáme dle chuti, ale kari by mělo převažovat) a tím přelijeme hermelín i se "zeleninou". Necháme uležet pár dnů.

Komentáře k receptu

  • Marie Kyrianová
    Marie Kyrianová |

    28. 11. 2009 06:21

    Co je na tom indického nevím,snad název podle kari koření. Ale jinakm by to mohlo být moc dobré a myslím si,že by to šlo i z cihly. Vyzkouším,takovéto laskominy my můžeme

  • Di -
    Di - |

    23. 11. 2009 21:22

    Alfrede, a co je na tom hermelínu indického? A copak vůbec mají v Indii hermelín nebo něco podobného?