Nakládaný houbový salát

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g houby vařené hřiby , bedly, apod.
    • 0,5
      kg paprika nakrájená na proužky
    • 0,5
      kg cibule
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      ocet
    • 80
      g cukr
    • 20
      g sůl
    • 1
      sklenice kečup - jemný velká

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme zvlášť hřiby a zvlášť podusíme cibuli a papriky. Poté vše smícháme a přidáme kečup, olej, ocet, cukr a sůl. Sterilujeme na 100 °C a ihned odstavíme.
2
Když pak sklenici otevřete, abyste ochutnali, tak nepřestanete, dokud neuvidíte dno.

Komentáře k receptu

  • IRČA
    IRČA |

    3. 9. 2014 20:54

    Prosím kolik toho octu .Diky :-)

  • Alda
    Alda |

    10. 9. 2012 10:52

    Prosím o upřesnění octa snad na 1 kus. Děkuji za odpověď.

  • Viktor Janeba
    Viktor Janeba |

    10. 10. 2007 20:13

    Vynikající. Opravdu vynikající, díky za skvělý recept.

  • Renata Kolářová
    Renata Kolářová |

    16. 7. 2007 16:40

    Také dávám ten velký.

  • Danka Snášelová
    Danka Snášelová |

    14. 7. 2007 23:10

    Renato, jak velký kečup myslíte? Já kupuji velký kečup 900 g.

  • Radka
    Radka |

    11. 7. 2007 10:49

    místo kečupu používám cikánskou omáčku, výborné doporučuji