Moučník Apetit

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jafin

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,5
      hrnek rostlinný olej
    • 4
      ks vejce
    • 1
      ks tvaroh
    • 1
      hrnek cukr krupice
    • 2
      ks prášek do pečiva 1,5
    • 700
      ml kompot i se šťávou

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme vejce s cukrem, přidáme olej, kompot, nasypeme mouku s kypřícím práškem a nakonec přidáme tvaroh.
2
Těsto dáme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
3
Osvědčily se mi kompoty mandarinkové, ale dobrý byl i s ananasovými kousky nebo broskvový.

Komentáře k receptu

  • zdenka
    zdenka |

    1. 11. 2010 09:37

    Je to super rychlovka ,jednoduchá a moc dobrá...díky

  • Jaruška
    Jaruška |

    27. 10. 2007 14:14

    Je to fakt špica!!! Navíc rychlovka!!!!Dělala jsem to z anasového kompotu, bylo ho trochu méňě než je tuhle napsáno, ale vůbec to nevadilo, prdopeč jsem dala také jen jeden. Navíc jsem buchtu po dopečení ještě polila domácí čokoládou ze 100%tního tuku a je to fakt k nakousnutí :) Všem doporučuji tento recept a Jaňulinku za něj velmi velmi velmi chválím! :)

  • Mirka
    Mirka |

    15. 9. 2007 17:11

    je to vážně podařená rychlovka. Takyjsem dala jen 1 prdopeč a stačil :-)

  • tereza anonymní
    tereza anonymní |

    24. 2. 2007 09:46

    je to opravdu vynikající recept, a hlavně ze surovin které jsou vždy doma! -zkoušela jsem i z dýnovým kompotem a bylo to skvělé! chutnalo to i mým dětem které dýně nemají rády!!! opravdu vynikající a jednoduché!!

  • jitka Mal.
    jitka Mal. |

    15. 2. 2007 09:42

    Vyzkoušela jsem o minulém víkendu, velmi rychlé a dobré, dělala jsem z ananasového kompotu, který měl objem necelých 0,6l a bohatě to stačilo, těsto bylo řidší, a prášek do pečiva jsem dala jen 1, protože víc jsem neměla a také stačilo, buchta byla krásně vysoká a tím tvarohem vláčná, určitě budu opakovat i s jiným ovocem, dávám za 1

  • Monika
    Monika |

    14. 6. 2006 06:04

    Doporučuji pčidat ananas, nechat vychladnout a dát do lednice. Druhý den se šlehačkou nebo jemně oslazenou kys. smetanou je to moc dobré.

  • Anonym
    Anonym |

    13. 6. 2006 15:34

    Vynikajúci.