Moro di venezia

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Troubu předehřejeme na 150 C.
2
Z vajíček oddělíme žloutky. Z nich spolu s máslem, 100 g cukru, solí a vanilkovým cukrem v míse ručním šlehačem utřeme krém. 150 g čokoládové polevy rozpustíme v horké vodní lázni. Necháme zchladit a smícháme za občasného přilévání mléka s krémem.
3
Z bílků a zbylého cukru ušleháme sníh. Do čokoládového krému opatrně dáme 1/3 bílkového sněhu, mouku a prášek na pečení prosejeme a opatrně vmísíme se zbylým bílkovým sněhem do krému.
4
Formu vymastíme, naplníme těstem a pečeme asi 90 minut v troubě. Moučník necháme vychladit a vyjmeme z formy.
5
200 g čokoládové polevy rozpustíme v horké vodní lázni a přes moučník přelijeme. Zbytek čokoládové polevy na hrubším struhadle nastrouháme na moučník. Vločky se přichytí na ještě vlhkou polevu. Moučník podáváme na papírovém ubrousku.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: