Medový srnčí hřbet

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z bílků ušleháme pevný sníh. Za stálého míchání přiléváme teplý med, žloutky, sekané ořechy a mouku, kterou jsme smíchali s kakaem a práškem do pečiva. Vše lehce promícháme a nalijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané formy. Pečeme pomalu v předehřáté troubě.
2
Po vychladnutí polijeme čokoládovou polevou a necháme ztuhnout. Krájené řezy zdobíme šlehačkou ušlehanou s moučkovým cukrem.
3
Příprava polevy: Rozpustíme ztužený tuk a přidáme nalámanou čokoládu a vše ušleháme dohladka.

Komentáře k receptu

  • Kac kac
    Kac kac |

    26. 2. 2006 13:24

    Před chvílí jsem tento recept zkusila. Musím říci, že jsem zklamaná. Hřbet není sladký, je téměř bez chuti a není vůbec nadýchaný.

Další doporučené recepty: