Medovo-hořčičná marináda na kuře i lososa

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      hrnek med
    • 0,5
      hrnek hořčice
    • 1
      lžička bazalka
    • 1
      lžička mletá paprika
    • 1
      lžička petrželka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny ingredience pořádně promíchejte, dejte do vakuově uzavíratelného sáčku a do něj vložte naporcované kuře nebo lososa tak, aby bylo maso obalené ze všech stran.

RADA: Jak naporcovat kuře? Koukněte na video!

2
Nechte v chladu odležet přes noc. Před umístěním na gril pak marinádu rukou jemně setřete, aby vám nekapala do grilu a nepřipalovala se.
3
Na škodu není ani maso naložené v marinádě připravovat na speciálním hliníkovém tácku.

RADA: Jak na grilování masa?

Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Hořčice Med Mletá paprika Pepř mletý Petrželka Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: