Matar Paneer

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: sopko

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      hrnek slaný tvaroh
    • 3
      hrnek hrášek
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks rajčata
    • zázvor čerstvý, kousek
    • sůl
    • kurkuma
    • olej
    • chilli

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z tvarohu vytvoříme šištičky o velikost cca 1-2 cm a osmažíme v rozpáleném oleji. Dáme stranou a v témže oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme zázvor, chilli a po chvíli hrášek s oloupanými nakrájenými rajskými, kurkumu a sůl. Dusíme pod pokličkou.
2
Na závěr vložíme osmažený tvaroh a prohřejeme.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    29. 10. 2005 22:33

    Pravý paneer je sladký,voní po másle a tak pozor na kyselost tvarohu, změní chuť celého pokrmu.