Maskovaná kuřecí prsa

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: referentka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory nakrájíme do pekáčku, ochutíme grilovacím kořením, na ně naskládáme kuřecí prsíčka - mírně osolená a posypaná nakrájeným česnekem. Zalejeme půlkou šlehačky a cca 1/2 hodiny zavřené pečeme. Poté otevřeme, na prsíčka naskládáme anglickou slaninu a přelijeme zbytkem šlehačky.
2
Když je to téměř měkké, zasypeme vše včetně brambor vrstvou nivy. Čím víc, tím líp. Dopečeme do "kůrčičky". Niva prostoupí brambory, maso, prostě všechno. Šlehačka s nivou v bramborách, do toho šťáva z masa a z anglické.
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Brambory Česnek Kuřecí maso Šlehačka Sýr Niva
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • milunaa
    milunaa |

    16. 2. 2011 15:00

    Mnam bylo to super ;-)

Abecední seznam: