Majoránková čína

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Fanfan

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g kuřecí maso
    • 3
      ks vejce
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1,5
      lžíce maggi
    • 1,5
      lžíce majoránka
    • 1
      lžička sůl
    • 0,5
      lžička mletý kmín
    • 0,5
      lžička kari
    • 0,5
      lžička worcestrová omáčka
    • 3
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z vajec, solamylu, koření a rozetřeného česneku uděláme marinádu, naložíme do ní maso nakrájené na kousky. Necháme uležet ideálně přes noc, druhý den smažíme v rozpáleném oleji. Vhodnou přílohou jsou brambory a salát.

Komentáře k receptu

  • miki
    miki |

    22. 7. 2011 08:56

    čína je MŮJ FAVORIT :-) a tohle je pro mě něco novýho 8-)