Maďarská játra

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová játra
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      stroužek česnek
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžička mletá paprika
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra zbavíme blan a žilek, nakrájíme na plátky a opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách.
2
V průběhu pečení přidáme nasekaný česnek a na tenké proužky nakrájenou cibuli. Když cibule a česnek zesklovatí, posypeme játra paprikou a dosmažíme doměkka.
3
Hotová játra osolíme a podáváme jako minutku s hranolky a zeleninovým salátem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • zsn
    zsn |

    30. 12. 2014 23:18

    Ani nevím, že je to maďarský recept, myslela jsem, že to patří do cyklu "co dům dal", pravdou je, že takhle funguje snad celá maďarská kuchyně, které příliš neholduji, ale tohle miluju od dítěte.