Loupežník v jeskyni

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jednotlivá prsa naklepeme na hodně tenko, ale tak, aby se neprotrhla, posolíme, opepříme a pomažeme hořčicí.
2
Na každý plátek položíme středně velkou nakládanou okurku a zavineme jako španělského ptáčka. (Kuřecí maso víc "lepí" než hovězí, takže není potřeba nit, nebo párátko).
3
Potom obalíme v klasickém trojobalu a smažíme na oleji nebo sádle.
4
Pokrm má zajímavou navinulou chuť. Dobrou přílohou je bramborová kaše nebo salát.

Komentáře k receptu

  • HaLeh Lehovcová
    HaLeh Lehovcová |

    29. 8. 2007 22:26

    Tohle vypadá moc dobře, alespoň vím co vařit v sobotui. Později ohodnotím.

Abecední seznam: