Lososová, sardelová a rajská pěna

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g tvaroh
    • 200
      g máslo
    • sůl
    • 1,5
      lžička cibule Nastrouhané
    • 250
      ml šlehačka
    • 50
      g losos Strouhaného
    • 50
      g kečup - jemný
    • 50
      g sardelky (Ev. pasta)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tvaroh, máslo, sůl (minimum), cibuli dobře našleháme a nakonec lehce vmícháme ušlehanou šlehačku. Rozdělíme na tři díly. Do jednoho vmícháme lososa, do druhého, kečup a do třetího mleté sardelky nebo pastu (přiměřeně).
2
Také tyto pěny můžema použít k plnění paštiček, kremrolek nebo slaných košíčků.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    10. 4. 2008 07:40

    možná je v receptu myšlena ta náhražka jak uvádíte,nevim.Ale dá se koupit i plátkový a ten by já umixovala.:-)PS

  • anonymka
    anonymka |

    9. 4. 2008 16:15

    to neni losos, ale treska, ktera si na lososa jen hraje, je slana

  • Anonym
    Anonym |

    3. 4. 2008 08:02

    V obchodech jsem viděla drceného lososa.Ale dala bych ho do mixeru.Zajímavý recept.PS

  • anonymka
    anonymka |

    2. 4. 2008 18:39

    Jak se strouhá losos?