Losos s hořčičnou kůrkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • citronová šťáva
    • 2
      lžíce hořčice
    • 2
      lžíce bylinky
    • pažitka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 40
      g máslo
    • 2
      ks rybí file z lososa (asi 200 g)
    • 2
      plátek bílý chleba nebo veky
    • rybí vývar z kostky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky lososa omyjeme a osušíme. Osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Vložíme do zapékací misky vymazané máslem. V míse smícháme rozdrobený chléb nebo veku, bylinky a hořčici (nebo křenovou pastu). Směs rozdělíme na filety a poklademe vločkami zbylého másla. Podél okraje formy nalijeme vývar. Zakryjeme alobalem a pečeme v troubě vyhřáté na 180-200 °C asi 30 minut.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.