Letní lehký salát

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg rajčata
    • 1
      kg paprika
    • 1
      ks okurka
    • 1
      svazek ředkvička
    • 1
      špetka sůl
    • olivový olej
    • 2
      l voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechnu zeleninu řádně omyjeme a pokrájíme na středně velké kousky. Smícháme v míse a zalijeme vodou. Přidáme dvě lžíce soli, půl hrnku oleje. Vše necháme 1 hod. uležet v chladničce. Tento salát podáváme jako doplněk ke každému jídlu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    18. 6. 2004 09:03

    Tak jsem to zkusila , ty rajčata totiž pustí dobrou šťávu .....docela dobré

  • Pešek
    Pešek |

    9. 6. 2004 12:22

    není to náhodou recept ze závodní kuchyně ... trochu dietně založené...

  • Modrá
    Modrá |

    9. 6. 2004 12:09

    Množství mi nepřipadá takové, aby se nedalo snadno zkonzumovat - já jsem salátomilec a zeleninu konzumuji opravdu po velkých mísách, ale také se mi zdá podivná ta zálivka... 2 litry vody pouze se solí a olejem bych na salát asi nikdy nenalila...

  • abu
    abu |

    7. 6. 2004 17:02

    Vůbec není dobrá zelenina vymáchaná ve vodě! Vážně tam patří 2 litry vody a na ochucení jen sůl a olej? A to množství - kolik vás je doma a jak dlouho to jíte?

  • Anonym
    Anonym |

    2. 6. 2004 17:50

    Zkusila jste to množství opravdu sníst ve čtyřech a to ke všemu pouze "jako doplněk ke každému jídlu"?